• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Windstopper Undertøj

(3 varer)

Hos Outnorth kan du købe godt, vindtæt undertøj, som holder dig varm, selvom det blæser stærkt og koldt. Dette windstopper undertøj finder du hos mærker som Aclima og Craft, og der tilbydes både dame- og herremodeller.

Hold dig varm på løbe- og skituren

Ikke mindst i forhold til sportsaktiviteter om vinteren kommer undertøj med vindtætte egenskaber til sin ret. Ved højintensive aktiviteter som langtursskøjtning eller løb vil man gerne have et minimum af tøj på kroppen, samtidig med at man gerne vil holde sig ordentligt varm.

Selv når det er ekstra koldt udenfor, er der ingen, som ønsker at bære for meget tøj, især ikke hvis man skal dyrke sport. Med vindtæt undertøj klarer kroppen lettere de kolde vintervinde, og vi slipper for at iklæde os mængder af lag for at holde på varmen. Vigtigt for dette undertøj er naturligvis også den gode åndbarhed og evnen til at transportere fugt. Undertøjet er fremstillet i materialer som merinould og polyester, som begge er materialer med netop disse egenskaber.

Vindtæt undertøj til både damer og herrer

Her finder du boksershorts med vindtætte egenskaber som Active Extreme Windsoptter Gunde fra Craft til mænd, samt Warmwool Long Shorts fra Aclima som fås både til damer og herrer. Med en ordentligt vindbeskyttet front holder du dig varm, selv når temperaturen er under nul, og vinden ordentligt tager fat. Du finder også ergonomiske sports-BH’er med fugttransporterende og vindstoppende egenskaber.

Hos os er det enkelt at købe funktionelle og vindtæt undertøj online. Med vindtæt undertøj i garderoben er du forberedt, når kulden kommer og lader den ikke forhindre dig i at gå ud.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!