Undertøj

(3 varer)

Hos Outnorth har vi et stort udvalg af undertøj fra bl.a. Houdini, Icebreaker, Smartwool, Helly Hansen og Craft. Vi har massevis af trusser og underbukser i forskellige farver, materialer og mønstre, som du kan bære til alle anledninger.


Er det rigtigt varmt udenfor, eller sveder du meget under din træning, kan det være en god idé at satse på noget fugtafledende undertøj. Hos os finder du altid en række produkter, der netop besidder disse egenskaber. Vi har også efterfølgende valgt at satse på det meget varme og behagelige undertøj til de koldere årstider, der består af rigtigt fint merinould, som både varmer og er åndbart.


Undertøj med en optimal pasform


Er du typen, der bevæger dig meget, er det ekstra vigtigt, at dine underbukser eller trusser sidder virkelig bekvemt og passer til din kropsform. Derfor er vores undertøj primært fremstillet af merinould i kombination med nogle % lycra, der sikrer en optimal pasform, uanset kropsbygning.


Sømløst undertøj


Er du træt af sømme, der skarver i huden, og som derfor gør ondt, når du bevæger dig? Så anbefaler vi dig at teste nogle af vores sømløse produkter. Opdag bl.a. vores sømløse trusser og sports-BH’er, der ikke er synlige under tætsiddende beklædningsgenstande, og de føles helt glatte mod huden.


En af vores mest populære sømløse BH’er er Seamless Racerback Bra fra Smartwool, der er en BH, der giver en god støtte og hjælper med at regulere kropstemperaturen på en effektiv måde. Den består af merinobeklædte skulderstropper, formede skåle og ribstrikkede paneler i siden, der optimerer pasformen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!