Active Light Jacket - ID: A005619

kampagne

BergansActive Light Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Active Light Jacket fra Bergans

Active Light Jacket fra Bergans er en letvægts herrejakke lavet af vindtæt og vandafvisende 4-way stretch. Det er velegnet til fysisk krævende aktiviteter og har ventilation i ryggen og i de forreste lommer (hvis du åbner dem). Når du ikke har brug for jakken, pakker du den nemt ned i sin egen forlomme. Specifikationer:
 • Letvægts jakke lavet af vindtæt og fugttransporterende 4-vejs stretch
 • God åndbarhed og hurtigtørrende
 • Lav vægt og lille pakkestørrelse gør det nemt at tage den med dig
 • Ventilation i den forlængede bageste del
 • 2 håndlommer, hjælper med ventilationen, når du har dem åbne, meschstof i inderlommer
 • En forlomme fungerer som pakkepose
 • 1 lille lomme til nøgler / telefon / medieafspiller med udgang for hovedtelefon
 • Elastik manchetter og reflekterende print
 • Vægt: 250 gram
 • Materiale: 100% polyamid
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Løbejakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!