Alpinist Large 130L - ID: 4593

kampagne

BergansAlpinist Large 130L

Mere info

Mere om Alpinist Large 130L fra Bergans

Bergans Alpinist 130L er deres mest robuste rygsæk til lange vandreture og har helt nyt design og er 15% lettere uden bekostning af de bedste funktioner. I flere år har QSS bæresystem været toneangivende i udviklingen af større anatomiske rygsække. Den femte generation QSS er lettere, bedre og mere komfortabel end nogensinde.

Rygsækken er rummelig og bygget til at håndtere tunge belastninger. At belastningen fordeles på støddæmpere, der bidrager til at minimere belastningen på ryggen og knæene. Hovedrummet kan opdeles i to separate rum med en stofafdeler, der kan lukkes med en lynlås. Den nedre halvdel af hovedrummet er nemt tilgængelig gennem den store åbning. Låget kan hæves og sidelommerne kan udvides. De aftagelige sidelommer kan også samles til en praktisk dag pack.
Nyudviklet hoftebælte med høj komfort og bevægelsesfrihed

 • Bærehåndtag på toppen og i front for nem adgang i rygsækken
 • Kompressionsremme på hver side
 • Masser af ophængningsmuligheder
 • Monteringsmulighed for slæden/kælken
 • Hovedrummet kan opdeles i to separate rum
 • Ekspanderbare sidelommer kan anvendes som en lille daypack
 • Flaske lomme i bunden af hver side
 • Lynlås lomme på toppen til opbevaring af småting
 • Snor til fastgørelse af isøkse
Egenskaber for Alpinist Large 130L:
Køn: Unisex
Rumfang: 130 L
Vægt: 4300 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 39 x 34 x 105 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Aftageligt toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!