Bergans Rygsække - Bergans historie begyndte i 1908, da Ole F. Bergan med simple midler opfandt rygsækken. Hans ønske om at kombinere funktion, komfort og kvalitet lever stadig den dag i dag. Bergans er i dag en verdensførende aktør indenfor udvikling af avanceret bæreudstyr. Sortimentet omfatter rygsække i alle størrelser og til alt fra fjeldsport til praktisk hverdagsbrug.

Bergans Rygsække

(125 varer)

Bergans’ historie går tilbage til 1908, hvor Ole F. Bergan med enkle midler opfandt bæreremmen. Ønsket var at skabe funktion, komfort og kvalitet. Nøgleord, der stadig er Bergans mantra, når de udvikler innovativt udendørs udstyr. Det hele begyndte med rygsække, og i dag er det mere end 100 år siden, at produktionen blev igangsat. Hos Outnorth finder du et nøje udvalgt sortiment af Bergans’ rygsække, der er udviklet til at kunne give dig en positiv vandreoplevelse.

Bergans rygsække til hele familien

Bergans tilbyder rygsække til hele familien - mænd, kvinder og børn. Køb en model, der passer til dine aktiviteter. Du kan vælge mellem flere forskellige rygsække her på Outnorth. Skal du ud på en længere tur, skal du sandsynligvis have mere bagage med dig. Bergans har et stort udvalg af rygsække til de længere ture for både voksne og børn. Disse rygsække er udstyret med forskellige intelligente funktioner, herunder kompressionsremme, justerbare brystbælter samt en indvendig anatomisk ramme af fjederstål med mere. Hver model er individuelt udstyret, så sørg for at tjekke produktbeskrivelsen for at finde ud af, hvilke kvaliteter de enkelte rygsække tilbyder dig. I sortimentet finder du rygsække med et indbygget vandsystem til dig, som dyrker sport. Vil du nyde de kortere ture, kan det være tilstrækkeligt med en mindre rygsæk. Bergans har også designet rygsække, der er perfekte til din bærbare computer, samt flere rygsække til børn. Et skønt valg til skole eller udflugter.

Find din favorit

Gennemse Bergans-produkterne og find din favorit. Hvis du ikke ejer en rygsæk endnu, er du gået glip af noget, for med en rygsæk kan du pakke tungere og stadig holde hænderne fri. Perfekt, hvis du cykler eller kører på en motorcykel til arbejde eller bare drømmer om at stævne ud på vidunderlige udflugter og eventyr!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!