Bergans Telte - Når du bærer dit hjem for natten på ryggen, kan du selv vælge hvilken udsigt, du vil vågne til næste dag. Bergans fremstiller tunneltelte, kuppeltelte og Wiglo® – solide og brugervenlige telte, som giver dig mulighed for at overnatte ude i naturen med den bedste komfort. Forskellige ture, miljøer og vejrforhold kræver forskellige telte. Bergans udvikler telte til alle slags ture og ekspeditioner. Fælles for alle er løsninger og detaljer, som gør det hurtigt og nemt at slå lejr og pakke den sammen igen.

Bergans Telte

(16 varer)

Ifølge Bergans er et telt det sted, der har den bedste udsigt, og vi kan ikke være andet end enig. Følelsen af ​​frihed er enorm, når du kan slå dit telt op og sove, hvor du vil. Bergans udvikler og producerer telte til aktive eventyr i samarbejde med erfarne friluftselskere. Teltene er solide og sikrer, at du vågner udhvilet, tør og forhåbentlig også glad! Hos Outnorth finder du pålidelige telte fra Bergans. Et perfekt valg til dit næste eventyr.

Vælg det rigtige telt

Men hvilket telt skal du vælge? Vil du have et telt med et enkelt design, der fungerer hele året rundt? Her kan du vælge modellen, der går under betegnelsen tunneltelt. Det er et enkelt og funktionelt telt med masser af plads til din bagage, og det har en lav vægt i forhold til sin størrelse. Det er en god løsning, hvis du ønsker at bruge teltet året rundt. Du vil også finde Wiglo-telte, der er det perfekte valg, hvis du vil på camping med familie eller venner. Wiglo-modellen er konstrueret med en traditionel stang, ligesom du kender det fra en tipi. Designet bliver suppleret med tre buer, der spænder teltsiderne udad. Wiglo-teltene kan rumme både dig, familien og oppakningen. Måske kan hunden også komme med på eventyr!

Stol på Bergans’ telte i al slags vejr

Materialerne i teltene er af en høj kvalitet, hvilket betyder, at du kan stole på dine Bergans-telte uanset vejret. Brug det enkelte telt ofte og benyt lejligheden til at sove udendørs. Måske overnatter du ved en sø på en fisketur hen over en weekend eller slår lejr på en bjergtop under en lang vandretur. Ligegyldigt hvad du gør, kan du føle dig sikker med dit telt.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!