Birkebeiner 65L - ID: 4616

BergansBirkebeiner 65L

Mere info

Mere om Birkebeiner 65L fra Bergans

Birkebeiner 65L er en traditionel rygsæk med et moderne look. En overkommelig løsning for dem, der ikke har brug for en avanceret rygsæk, men søger en af god kvalitet! Egenskaber for Birkebeiner 65L:
Birkebeiner bæresystem
Nyudviklet hoftebælte med høj komfort
Ryg, skulderstropper og hoftesele dækket med ventilerende net
Fast låg
Top låg med indvendig og udvendig lomme
Rum i bunden
Faste ekspanderbare sidelommer med lynlås
Flaske lomme
Lomme til at vedhæfte ski, spadserestokke og fiskestænger
Kompressionsremme på hver side
Masser af fastgørelsespunkter
Hovedrummet kan opdeles i to separate kamre
Bærehåndtag på toppen
YKK lynlåse
Volumen: 65 L
Vægt: 2,1 kg
Længde af: 160-175 cm
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!