BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Breheimen Lady Jacket - ID: 1151

kampagne

BergansBreheimen Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Breheimen Lady Jacket fra Bergans

Lang, teknisk jakke i vandtæt, vindtæt og åndbar 2-lags Dermizax materiale. Bergans Breheimen Lady Jacket har en forlænget ryg og generøs pasform. Blød og behagelig stof med stræk paneler på tværs af ryg, albuer og sider. Det er foret med åndbart Field Sensor og har en zip-off hætte med wire forstærkning til justering.

Specifikationer for Bergans Breheimen Lady Jacket:
 • 2-vejs lynlås foran med vindfang i front med trykknapper
 • For lommer, Napoleon lommer og brystlomme under frontklappen.
 • Underarms sømme med lynlås ventilationskanaler, elastik bindebånd i taljen.
 • Vægt str. M: 900 gram.
 • Stof: 2-lags Dermizax EV: 100% Polyester
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skaljakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!