BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Breheimen Lady Pant Standard - ID: A005649

kampagne

BergansBreheimen Lady Pant Standard

Størrelseguide Mere info

Mere om Breheimen Lady Pant Standard fra Bergans

Bergans Breheimen Lady Pant er klassiske og meget komfortable fjeldbukser, som kan bruges næsten overalt. De er teknisk veludviklet og beskytter dig effektivt mod vind, vand og vind. Lavet af 2-lags Dermizax stof, med en svedtransporterende Fieldsensor foring for optimal ydelse under alle forhold Breheimen Pants fås i længderne standard, kort og lang, så du kan finde den helt rigtige pasform til din krop. Dette er versionen med den normale ben længde.

Specifikationer:
Stræk paneler ved knæ og sæde
Foret med Field Sensor net
Forlommer, bag- og lårlommer, med lynlås
Bøjede knæ
Forstærkninger og velcro ved ankler
Bæltestropper, indvendige stropper for hængsler
Materiale: Dermizax, 100% polyester
Vægt: 530 g
Egenskaber for Breheimen Lady Pant Standard:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Membran: Dermizax
Vægt: 530 g
For: Uforede
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Ja
Bib: Nej
Seler: Nej
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skalbukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!