BergansBreheimen Pant Std

kampagne

  Breheimen Pant Std - ID: A005648

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Breheimen Pant Std fra Bergans

  Bergans Breheimen Pant er klassiske og meget komfortable fjeldbukser, som kan bruges næsten overalt. De er teknisk veludviklet og beskytter dig effektivt mod vind, vand og vind. Lavet af 2-lags Dermizax stof, med en svedtransporterende Fieldsensor foring for optimal ydelse under alle forhold Breheimen Pants fås i længderne standard, kort og lang, så du kan finde den helt rigtige pasform til din krop. Dette er versionen med den normale ben længde.

  Specifikationer:
  Stræk paneler ved knæ og sæde
  Foret med Field Sensor net
  Forlommer, bag- og lårlommer, med lynlås
  Bøjede knæ
  Forstærkninger og velcro ved ankler
  Bæltestropper, indvendige stropper for hængsler
  Materiale: Dermizax, 100% polyester
  Vægt: 570 g
  Egenskaber for Breheimen Pant Std:
  Hovedmateriale: Polyester
  Lynlås nederst i buksebenet: Nej
  Membran: Dermizax
  Vægt: 570 g
  For: Uforede
  Membranteknik: 2-lags
  Antal lommer: 4 stk
  Stretch: Nej
  Forstærket områder: Ja
  Bib: Nej
  Seler: Nej
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Skalbukser

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!