Bygdin 25L - ID: A005606

kampagne

BergansBygdin 25L

Mere info

Mere om Bygdin 25L fra Bergans

Bygdin 25L er en pæn klassiker fra Bergans. Det er en perfekt rygsæk for dem, der ønsker et klassisk look til sin rygsæk. Åbning i toppen med lynlås giver hurtig adgang til hovedrummet, samtidig som forlommen er perfekt til at stoppe småting i. Der er naturligvis fastgørelsespunkter for lampe eller de gange, du har brug for at transportere mere end hvad der kan rummes inde i rygsækken.

Specifikationer:
Let og komfortabel polstret bagpanel
Top åbning til hovedrummet med lynlåslukning
Front lomme med lynlås
Fastgørelsespunkter for lampen
Bærehåndtag
YKK lynlås
Kapacitet: 25 liter
Vægt: 440 g
Velegnet til dem, der er 160-195 cm lang
Materiale: 900D polyester lærred
Egenskaber for Bygdin 25L:
Rumfang: 25 L
Vægt: 500 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 25 x 48 x 15 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Nej
Topåbning: Lynlås
Integreret regnslag: Nej
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Hverdagsrygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!