BergansCecilie Insulated Jacket

  Cecilie Insulated Jacket - ID: A005938

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Cecilie Insulated Jacket fra Bergans

  Tag ud i vildmarken med Cecilie Insulated Jacket og vide, at du kan klare det meste moder natur kan sætte i din vej. Jakken er designet til kvinder, der lever en aktiv livsstil og ønsker at være varm uden at skulle bære ekstra vægt. Dette er en teknisk jakke med fine varmende egenskaber, der passer i de fleste sammenhænge. Yderstoffet er vindtæt og vandafvisende, mens Primaloft® Eco foring giver varme og kan pakkes sammen til en virkelig lille volumen. Den generøse hætte sætter prikken over i'et og gør denne jakke til noget, du vil have med dig overalt. Specifikationer:
  • Virkelig varmende, teknisk jakke med forlænget ryg
  • Lavet af vandafvisende og vindtæt yderstof og foret med Primaloft® Eco foring
  • Let og minimal pakke volumen
  • Fast justerbar hætte
  • 2-vejs YKK lynlås med blød hagebeskytter i Microfiber
  • Front lommer, ærme lomme og indvendig lomme (fungerer også som integreret pakkepose)
  • Bøjede ærmer, elastiske manchetter og justerbar forneden af jakken
  • Materiale: 100% polyamid Foer: Primaloft® Eco 100% polyester (70% genbrugspapir) 200g/kvm
  • Vægt: 755 gram (størrelse M)
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Vinterjakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!