Cecilie Light Insulated Anorak - ID: A005937

BergansCecilie Light Insulated Anorak

Størrelseguide Mere info

Mere om Cecilie Light Insulated Anorak fra Bergans

Uanset om du er på vej op, ned eller ud i byen, så vil Cecilie Light Insulated Parka give dig varme i løbet af dagen, uden at tynge pakningen unødigt. Designet specielt til kvinder, sammen med den norske eventyrer Cecilie Skog, er dette den perfekte varme beklædningsgenstand. Primaloft® one-liner er let og giver god varme, selv hvis den skulle blive våd. Vind-og vandafvisende yderstof kan klare hurtige vejrskift, mens den integrerede pakkepose giver dig mulighed for at pakke jakken væk hurtigt, hvis vejret går til den varmere side. Kan anvendes alene eller som et rigtig varmt ekstra tøj. Specifikationer:
Letvægt, teknisk anorak med forlænget ryg
Lavet af vind-og vandafvisende yderstof
Foret med isolerende Primaloft® One
Packs væk i sin egen lomme, når det ønskes
Fast hætte, lynlås i siden for at lettere tages af og på
Forlommer og lille lomme i ryggen
Materiale: Yderstof: Pertex® Quantum: 100% polyamid, sidepaneler: 91% polyamid, 9% elastan Foer: Primaloft® One: 100% Polyester 60g/kvm
Vægt: 365 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Mellemlagsjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!