Compact 3 Pers Tent - ID: 6003

kampagne

BergansCompact 3 Pers Tent

Mere info

Mere om Compact 3 Pers Tent fra Bergans

Bergans Kompakt tent 3 pers er et let og stabilt telt fra Bergans, som er nemt at slå op. Bergans Kompakt 3-mandstelt er et let og stabilt telt, som er nemt at slå op. Stor og rummelig apsis med sideåbning. Høj midterbue, der hæver taget, hvor der er mest brug for det. Udstyrslommer og tørresnore. Store ventilationsåbninger i begge ender. Yderteltet er syet i en stærk UV-resistent ripstop/polyesterdug. Lette og stærke aluminiumstænger, der klarer kraftig blæst. Kompressionspose medfølger. Myggenet i samtlige (ventilations)åbninger.

 

Specifikationer for Kompakt tent 3 pers:

 • Totalvægt: 3,3 kg
 • Mål, indertelt (BxLxH): 165x210x100 cm.
 • Soveareal: 3,1 m2.
 • Vandsøjle: 5.000 mm.
 • Farve: Grøn
Egenskaber for Compact 3 Pers Tent:
Vægt: 3.6 kg
Beregnet til antal personer: 3
Vandsøjletryk oversejl: 5000
Vandsøjletryk gulv: 5000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 385 x 195 x 110
Inner tent dimensions: 220 x 165 x 100 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 160 x 195 x 110 cm
Antal indgange: 1
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 3 st
Udvendigt teltstof: Polyester
Leverantörens namn: Compact 3 Pers Tent
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Tunneltelte

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!