Compass Bag 130L - ID: A008491

BergansCompass Bag 130L

Mere info

Mere om Compass Bag 130L fra Bergans

Stor, stærk og holdbar ekspeditionsbag. Bagens bæresystem bringer vægten højere op på ryggen end de fleste andre tasker med bæresystem, dette gør den lettere at bære på længere ture. Bæresystemet kan nemt stuves væk. Specifikationer:
Volumen: 130 liter
Vægt: 1.9 kg
Materiale: 100% nylon, 1000D Tarpaulin

Steady expeditionsbag lavet af " heavy-duty materiale”
Integreret skulder sele med polstrede skulderremme
Stor lynlåsåbning øverst
Netlomme i låget
Bæresystemet har spænderemme over skulderstropperne, så du kan få god komfort
Aftagelig skulderstrop for de gange du vil bære den som en bag
Brystrem med nødfløjte
Fæstner for stropper af robust metal
Anatomisk formede skulderstropper
Bæresystemet kan stuves væk i lågets lomme
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Sportstasker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!