Down Light Jacket - ID: A005640

kampagne

BergansDown Light Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Down Light Jacket fra Bergans

Down Light Jaket fra Bergans er en let og varm dunjakke til mænd. Den fungerer fint til de fleste aktiviteter, og i al slags vejr. Denne jakke vil holde dig dejlig varm under kaffepausen og derefter pakker du den nemt sammen, når turen fortsætter. Jakken rummer sig selv i venstre lomme. Yderstoffet er vandtæt og vandafvisende, samtidig som dunet giver en naturlig isolering. Når du er i bjerge og fjelde, er det skønt at have en rigtig varm jakke med sig. Denne følger med på alle udflugter, uden at du bemærker det, indtil du har brug for den.

Specifikationer:

 • Længere bagstykke
 • Let og varm, vindtæt og vandafvisende yderstof
 • Lav vægt og lille pakke størrelse
 • Pakkes ind i sin egen lomme, når den ikke er i brug
 • 2 håndlommer
 • YKK lynlås med blød beskyttelse til hagen
 • Bøjede ærmer og elastik manchetter
 • Materiale: Pertex Quantum 100% polyamid
 • Dunfyld: 90/10 dun, 700 Cuin, boks konstruktion
 • Vægt: 435 gram (størrelse L)
 • Dunvægt: 70 gram (størrelse L)

 

Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Dunjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!