Ervik Insulated Youth Girl Jacket - ID: A046222

BergansErvik Insulated Youth Girl Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Ervik Insulated Youth Girl Jacket fra Bergans

Ervik Isolated Youth Girl Jacket fra Bergans er en teknisk jakke i vandtæt og vindtæt Bergans Element Active®. Den har god åndbarhed og er egnet til mellemhøje til høje aktivitetsniveauer i hårde vejrforhold. • 3-lags Bergans Element Active®.
• Buede albuer for god bevægelsesfrihed
• Justering af borrelås.
• Vandafvisende lynlås foran.
• Enhånds elastisk justering nederst. Forlænget rygstykke.
• Reflekterende detaljer.
• Materiale: 3-lags Bergans Element Active®: 100% polyamid
Egenskaber for Ervik Insulated Youth Girl Jacket:
Membran: Other
Vægt: 485 g
Hovedmateriale: Polyamid
For: Uforede
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 10 000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skijakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!