Finse Anorak - ID: A007654

BergansFinse Anorak

Størrelseguide Mere info

Mere om Finse Anorak fra Bergans

Finse er en klassisk lang jakke lavet af høj kvalitet bomuld stof og en rummelig pasform. Passer perfekt i alle udendørs aktiviteter, hvor du ikke behøver beskyttelse mod regn. Godt plejet, klarer Finse dog let en byge eller to takket være dens tætvævede stof. Specifikationer:
Vind-og vandafvisende yderstof
Fast hjelm kompatibel hætte med formbar wire giver fremragende justerbarhed
Hætten har velcro-fæstner til kunstig pels, hvis du ønsker at pimpe din jakke lidt op
2-vejs lynlås foran
Forlommer, bryst lommer og indvendig lomme
Elastik i taljen justering
Skridtrem, lang ryg og dobbelt vindfang med velcro
Tænkt til ski touring, men passer i de fleste sammenhænge
Materiale: EPIC® 100% bomuld
Vægt: 950 gram
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!