Fjellrapp Youth Tights - ID: A012309

BergansFjellrapp Youth Tights

Mere info

Mere om Fjellrapp Youth Tights fra Bergans

Fjell Rapp er inkluderet i Bergans serie af uldtøj i 100% Merino uld. Udviklet til alle former for aktiviteter. Fjell Rapp består af uldne beklædningsgenstande, der kan bruges hver dag i løbet af vintersæsonen, og opretholder en behagelig temperatur i alle de forskellige niveauer af aktivitet i løbet af dagen. Lige så godt til daglig brug og for aktivt friluftsliv. Det naturlige valg, uanset aktivitetsniveau. Fjell Rapp er egnet til brug, som en base lag tæt på huden, eller som en mellem lag oven på en anden, tyndere trøje. Perfekt til lag-på-lag!

Materiale: 100% Merinould
Egenskaber for Fjellrapp Youth Tights:
Materiale: Merinould
Materialevægt: 210 g/m2
Lynlås: Nej
Vægt: 130 g
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Lange underbukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!