Fløyen W Anorak - ID: A037473

kampagne

BergansFløyen W Anorak

Størrelseguide Mere info

Mere om Fløyen W Anorak fra Bergans

Fløyen Women's Anorak er en letvægts til fremme af bevægelse og aktivitet. Godt ventileret og velegnet til ture og træning. Den er vindtæt, vandafvisende og fyldt med funktionelle funktioner. Meshkile i den forreste åbning gør det muligt at ventilere tøjet og samtidig opretholde en god beskyttelse mod vind i nakken. Mesh i øvre ryg og lommer giver mulighed for god luftgennemstrømning, når du øger tempoet. Når du tager din parka af kan den komprimeres i en integreret lomme og bæres som en hoftesele. Skuldersømmene er forskudt for at forhindre slid og for at gøre tøjet mere komfortabel, kombineret med en rygsæk. Fløyen serien er lavet af mere bæredygtige materialer med meget høj teknisk ydeevne. produkterne er meget alsidige, kan modstå høj aktivitet og er så behageligt, at du blot ønsker at gå ud og få din puls op. Hvor og hvordan du bevæger dig er op til dig, med Fløyen valget er dit!
• Letvægts, vindtæt og vandtæt softshell med PSAF-fri WR. Materialet har 2-vejs stretch, udluftes godt og tørrer hurtigt. Lav vægt og lille pakkevolumen. Produktet indeholder Bluesign®-godkendte materialer og kantbånd.
• Justerbar, fast hætte, der kan rulles ind i kraven
• Ventilation med mesh i overkroppen og gennem åbne lommer
• Frontlommer i mesh for optimal ventilation. Integreret kompressionslomme, der kan fastgøres som hoftebælte, med lomme
• 2-vejs lynlås foran og mesh kile for god ventilation. Skuldernesømmen er kompenseret for at undgå slid og gøre beklædningen mere behagelig i kombination med en rygsæk. Bøjede albuer for god bevægelsesfrihed. Form-formede ærmer med elastik. Reflekterende detaljer. Side-side åbning med 2-vejs lynlås for at tænde den lettere, med lomme lomme. Enhånds elastisk justering nederst. Forlænget rygstykke.
Egenskaber for Fløyen W Anorak:
Vandtæt: Nej
Vægt: 200 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Ventileret hul: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Løbejakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!