Glittertind Jacket - ID: 1200-2

BergansGlittertind Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Glittertind Jacket fra Bergans

Når du krydser forblæste plateauer, klatrer over gletsjer eller bestiger bjergtoppe har du så ikke brug for en jakke, der holder hele vejen sammen med dig? Glittertind Jacket er en letvægts teknisk avanceret jakke lavet af 3-lags Dermizax stretch. Den giver dig god komfort og effektiv beskyttelse mod alle tænkelige vejr. Med sin lave vægt og lille pakke størrelse, er denne jakke perfekt til alle aktiviteter med puls, som at klatre op eller ned for hjertebankende bakker og bjerge.

Specifikationer:

 • Letvægts tekniske jakke i 3-lags stretch Dermizax
 • Blød og behagelig, og vind-og vandtæt. Ånder fint takket være Dermizax membran
 • Passer godt med rygsæk på, lommerne er tilgængelige, også med rygsæk
 • Ventilation under ærmer, med lynlås
 • Forlommer, brystlommer og indvendig lomme af mesh
 • Forlænget ryg, fast hætte, asymmetrisk lukning og hul for headset
 • Designet med de nyeste teknikker inden ultralyds svejsning, laserskæring og reflekterende detaljer
 • Vægt: 445 gram
 • Materiale: 100% polyamid (3-lags Dermizax)
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skaljakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!