Glittertind Jacket - ID: A008131

BergansGlittertind Jacket

Mere info

Mere om Glittertind Jacket fra Bergans

Når du krydser de forblæste plateauer, klatrer op gletsjere eller bestiger toppene får du en jakke, der holder jævnt op med dig. Glittertind Jacket er en letvægts teknisk avanceret jakke lavet af 3-lags Dermizax strækstof. Den giver dig stor komfort og effektiv beskyttelse mod alle tænkelige vejr. Med sin lave vægt og lille pakkestørrelse er denne jakke ideel for alle aktiviteter på højt niveau, såsom at klatre op eller hjertebankende nedkørsler.

Specifikationer:
Letvægts teknisk jakke i 3-lags Dermizax stretch
Blød og komfortabel, og vind-og vandtæt. Ånder fint takket være Dermizax membran
Passer godt med en rygsæk på, lommerne er tilgængelige, også da.
Ventilation under ærmerne, med lynlås
Forlommer, bryst lommer og indvendig lomme af net
Forlænget ryg, fast hætte, asymmetrisk lukning og åbning til headset
Designet med de nyeste teknikker i ultralyds svejsning, laserskæring og reflekterende detaljer
Materiale: 100% Polyamid (3-lags Dermizax)
Egenskaber for Glittertind Jacket:
Membran: Dermizax
Vægt: 470 g
Hætte: Fast
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skaljakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!