Hardangervidda 3-pers Tent - ID: A053796

BergansHardangervidda 3-pers Tent

Mere info

Mere om Hardangervidda 3-pers Tent fra Bergans

Hardangervidda 3-pers Telt fra Bergans er en rummelig og stabil letvægter til 3 personer. Superlet og stabilt vandretelt til kræsne friluftsfolk. Lærredet i silikonebelagt ripstop nylon beskytter godt mod vind og vejr, samtidig med at det er ekstremt let og kan pakkes mere kompakt end de tilsvarende teltstoffer. Lav vægt, høj stabilitet og meget hurtigt at rejse.
Egenskaber for Hardangervidda 3-pers Tent:
Beregnet til antal personer: 3
Total vægt: 3430 g
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Vandsøjletryk gulv: 5000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 190 x 435 x 110
Inner tent dimensions: 170 x 230 x 100 cm
Pakkemål ca. 50 x 21 x 21 cm
Antal indgange: 1
Antal apsis: 1
Antal teltpløkker: 19
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 40 D
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 70 D
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 40 D
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Tunneltelte

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!