Helium 3-Pers Dome Tent - ID: A006057

BergansHelium 3-Pers Dome Tent

Mere info

Mere om Helium 3-Pers Dome Tent fra Bergans

Helium Dome er en 3-personers ekspeditions telt fra den letteste vægtklasse. På trods af sin lave vægt er der tale om et meget kompetent all-sæsonen telt. I virkeligheden, er teltet, eller modellen, Cecilie Skog’s valg under hendes ekspedition tværs over Antarktis. Teltet er selvbærende og har to store åbninger. Ventilationen er sikret ved hjælp af de store åbninger i loftet, og langs bunden af teltet. Stor storm tæpper og masser af barduner sikrer, at teltet bliver, hvor du ønsker det. Inder teltet har store lommer, myggenet i dørene og et smidigt loft. Specifikationer:
• Mål indertelt: BxLxH: 220x195x138 cm
• Mål ydre telt: BxLxH: 240x345x143 cm
• Ligge overflade: 4,1 m2
• Vandsøjletryk, gulv: 5000 mm
• Vandsøjletryk, ydertelt: 3000 mm
• Vægt: 5 kg (inkl. emballage taske, buer, stænger, barduner)
• 100% Rip-Stop Nylon
Egenskaber for Helium 3-Pers Dome Tent:
Vægt: 5 kg
Beregnet til antal personer: 3
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Vandsøjletryk gulv: 5000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 240 x 345 x 138
Inner tent dimensions: 220 x 195 x 138 cm
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 60 x 22 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 4 st
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 40 D
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 70 D
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 40 D
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Kuppeltelte

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!