BergansHodlekve Jacket

  Hodlekve Jacket - ID: A012289

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Hodlekve Jacket fra Bergans

  Teknisk 3-lags freeride jakke, som er udviklet i samarbejde med professionelle freeskiers i Team Bergans. Den er vandtæt og vindtæt og lavet af blødt og behageligt 4-vejs stretch for maksimal bevægelsesfrihed. Den prisbelønnede Dermizax®NX membran giver fremragende åndbarhed. Den er lang og baggy og har en forlænget ryg. Stof
  3-lags Dermizax®NX med 4-vejs stretch. Vandtæt og vindtæt med fremragende åndbarhed.
  Hætte
  Stor, justerbar, fast tilpasset hætte. Høj krave, tunnel åbning og visirer.
  Ventilation
  Diagonale YKK lynlås i armhulerne, Aquaguard® zip udluftning når hele vejen til den bageste for lettere adgang, når du bærer en rygsæk og for optimal ventilation. 2-vejs Aquaguard® lynlås foran.
  Lommer
  Forlommer, brystlomme, inderlomme (mænd) ærmelomme og Goggle-lomme. Brystlommen er lavet af mesh for optimal åndbarhed, ventilation og ekstra pakke volumen. De forreste lommer er placeret således, at de ikke interfererer med hofteselen, når en rygsæk.
  Ekstra funktioner
  Aftagelig snefang. Jakken kan fastgøres til Hodlekve Pants. Isoleret til at skabe en komplet ski outfit. Recco® reflektor. Bøjede ærmer for fri bevægelighed. Skræddersyet lukning med indvendige elastiske manchetter. Velcro håndled justering på ærmerne. En hånd greb elastiksnøre forneden. Forlænget ryg. Goggle pudseklud med elastik. Designet specielt til freeride. Også velegnet til ski touring, alpint, telemark og jibbing.
  Stof: 3-lags Dermizax® NX: 100% Polyester
  Vægt: Herre størrelse L: 865 g
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Toptursjakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!