Hodlekve Jacket - ID: A012289

BergansHodlekve Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Hodlekve Jacket fra Bergans

Teknisk 3-lags freeride jakke, som er udviklet i samarbejde med professionelle freeskiers i Team Bergans. Den er vandtæt og vindtæt og lavet af blødt og behageligt 4-vejs stretch for maksimal bevægelsesfrihed. Den prisbelønnede Dermizax®NX membran giver fremragende åndbarhed. Den er lang og baggy og har en forlænget ryg. Stof
3-lags Dermizax®NX med 4-vejs stretch. Vandtæt og vindtæt med fremragende åndbarhed.
Hætte
Stor, justerbar, fast tilpasset hætte. Høj krave, tunnel åbning og visirer.
Ventilation
Diagonale YKK lynlås i armhulerne, Aquaguard® zip udluftning når hele vejen til den bageste for lettere adgang, når du bærer en rygsæk og for optimal ventilation. 2-vejs Aquaguard® lynlås foran.
Lommer
Forlommer, brystlomme, inderlomme (mænd) ærmelomme og Goggle-lomme. Brystlommen er lavet af mesh for optimal åndbarhed, ventilation og ekstra pakke volumen. De forreste lommer er placeret således, at de ikke interfererer med hofteselen, når en rygsæk.
Ekstra funktioner
Aftagelig snefang. Jakken kan fastgøres til Hodlekve Pants. Isoleret til at skabe en komplet ski outfit. Recco® reflektor. Bøjede ærmer for fri bevægelighed. Skræddersyet lukning med indvendige elastiske manchetter. Velcro håndled justering på ærmerne. En hånd greb elastiksnøre forneden. Forlænget ryg. Goggle pudseklud med elastik. Designet specielt til freeride. Også velegnet til ski touring, alpint, telemark og jibbing.
Stof: 3-lags Dermizax® NX: 100% Polyester
Vægt: Herre størrelse L: 865 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Toptursjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!