Hodlekve Lady Pant - ID: A012291

BergansHodlekve Lady Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Hodlekve Lady Pant fra Bergans

Hodlekve Lady Pant fra Bergans er et par skibukser til damer som passer til alpin. Fabric
3-layer Dermizax®NX with 4-way stretch. Waterproof and windproof with excellent breathability.

Gaiter
Fixed internal gaiter with friction elastic.

Ventilation
YKK Aquaguard® zip vents on the inside of the thighs and on the outside by the bellows pocket.

Pockets
Front pockets, thigh bellows pocket, and a thigh pocket customized for avalanche transceiver. Pocket bags in mesh for optimum breathability, ventilation, and extra packing volume.

Additional features
Jacket-compatible connection system, can be attached to jackets 1232/1233 Hodlekve and 1472/1473 Hodlekve Insulated. Recco® reflector. Belt loops and internal suspender loops. High-waisted back panel with soft padding at the back waistband. Velcro adjustment at the waist. Articulated knee sections. Reinforced sections on the inside leg. Shortened length at the back.

Use
Specially developed for freeride. Also suitable for ski touring, alpine, telemark, and jibbing.

Fabric: 3-layer Dermizax®NX: 100 % Polyester
Weight: Women's size: S: 755 g (1lb 11oz)
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skibukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!