Hovden Insulated Youth Pant - ID: A005949

BergansHovden Insulated Youth Pant

Mere info

Mere om Hovden Insulated Youth Pant fra Bergans

Hovden Insulated Youth Pants er et par af 2-lags bukser fra norsk Bergans. De er perfekte til skiløb, leg og andre aktive vinter udflugter. Bukserne er foret, og fremstillet af Bergans Element® Active-stof, der er vind- og vandtæt. Når pulsen stiger, kan det også være betryggende at vide, at bukserne har den samme fremragende åndbarhed er vi vant til at se i Bergans voksne klæder. Specifikationer:
• Teknisk foret bukser lavet af vind- og vandtæt 2-lags Bergans Element® Active-stof
• Den ydre struktur ånder godt og har stretch for en optimal pasform
• Høj funktioner talje i ryggen, med indstillingsmuligheder og beslag for seler
• Forlommer
• Forstærkninger på indersiden af benene, knæ og sæde
• Bøjede knæ, lynlåse fra knæene og ned
• Mulighed for at korte ben længde med spænde
• Integrerede snelåse med velcrolukning og krog til fastgørelse i snørebånd / støvler
• Reflekterende materiale i lynlåsens snore, for øget synlighed i svagt lys
• Materiale: 2-lags Bergan Element® Active. Skal: 94% polyester, 6% elastan. For: 100% polyester
• Vægt: 710 gram (størrelse 152)
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skibukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!