BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Isogaisa Jacket - ID: 1300

kampagne

BergansIsogaisa Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Isogaisa Jacket fra Bergans

Bergans Isogaisa Jacket er en let, teknisk jakke lavet af de seneste 3-lags DermizaxTM stof. Den nye DermizaxTM Membranen er vand-og vindtæt, mens åndnings kapaciteten er fordoblet fra tidligere. Bergans Isogaisa Jacket er en meget teknisk jakke i den nye 3-lags Dermizax stof.

 

Specifikation for Isogaisa Jacket:

 

 • Jakken har fire-vejs stretch stof, et materiale, der giver bevægelsesfrihed
 • Forlænget rygstykke, fast hætte tilpasset til hjelm og asymmetrisk lukning på forsiden af skærmen
 • Front lommer, brystlomme, ærme lomme, indvendig lomme og goggle lomme foret med mesh for ekstra ventilation
 • Designet gør så lommerne ikke er i vejen for hofteselen, når man bærer en rygsæk
 • Jakken har snor til hovedtelefoner (MP3 afspiller), skibriller tørretumblere og ventilation under armene
 • Aftagelig snekjole som kan kombineres med bukser 1302/1303 Sirdal II og 1402/1403 Sirdal isoleret til at danne fuldt udstyr
 • Laser skåret og svejsede dele, Recco ® reflektorer og en reflekterende logo
 • Vægt i størrelse L: 805 GR.
 • Stof: 3-lags Dermizax ® NX: 100% Polyester
 • Model: Herre model

 

Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Toptursjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!