Istinden 18L Lady - ID: A014298

BergansIstinden 18L Lady

Mere info

Mere om Istinden 18L Lady fra Bergans

Istinden 18 L Lady er den ultimative letvægts rygsæk til ski touring. Det er lille og let, men går ikke på kompromis med funktionalitet. Rygsækken er udstyret med en sikker løsning til at bære dine ski på diagonalen og hurtig adgang til lavine sikkerhedsudstyr via en udvendig lomme. Istinden er en del af Bergan Slingsby sortiment, som består af produkter til langrend og klatring. Letvægts selesystem med polstret ryg. Åbnes med lynlås i toppen og ved baglommerne. Lommer til sneskovl og lavine sikkerhed. Lomme til skibriller. Forlomme med lynlåsåbning. Fast lomme på hoftebæltet med lynlås. Indvendig lynlås lomme på indersiden, forlomme til opbevaring af småting. Fæstepunkter til ski på forsiden. Masser af fastgørelsespunkter til bland andet isøkse og stave. Aftagelig, elastisk net til hjelm. Forberedt for væskesystem. Bære håndtag på toppen. Klemme til nøgler holder. Justerbar brystrem. YKK lynlåse.
Specielt designet til ski touring.
Volume: 18 L / 1100 Cuin
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skirygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!