Istinden 34L - ID: A014301

BergansIstinden 34L

Mere info

Mere om Istinden 34L fra Bergans

Istinden 34 L er en fuldt udstyret ski touring pack. Udstyret med en let tilgængelig udvendig lomme til lavine sikkerhedsudstyr. Front og side fastgørelsespunkter til ski og et rummeligt hovedrum med plads til alt hvad du måske får brug for på turen. Istinden er en del af Bergans Slingsby sortiment, der består af ski- og bjergbestigning produkter hvor overlegen funktionalitet, lav vægt og holdbarhed er perfekt afbalanceret. Slingsby giver lige hvad der er brug med intet overflødigt. Fuldt udstyret 34-liters rygsæk til skiture med let polstring i ryggen. Højdejusterbare skulderstropper. Top og baglommer med lynlåse.
Lommer til sneskovl, lavine sikkerhedsudstyr og skibriller. Front lomme med lynlås. Fast lomme på hoftebæltets lommer. Indvendig lynlås lomme på indersiden til opbevaring af småting.
Fastgørelsespunkter i front og side for ski. Masser af fastgørelsespunkter til bland andet isøkse og stænger. Aftagelig elastisk net til hjelm. Kompressionsremme på hver side. Forberedt for væskesystem. Bærehåndtag i toppen. Holder til nøgler. Justerbar brystrem. YKK lynlåse.
Specifikationer
• Specielt designet til ski touring.
• Volume: 34 L / 2070 Cuin
• Vægt: 1,25 kg
• Bruger Højde: 165-195 cm
• Kvalitet: Nylon 420 D Velocity / Nylon 840 D Ballistic
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skirygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!