Juniors Favourite - ID: 2200

kampagne

BergansJuniors Favourite

Mere info

Mere om Juniors Favourite fra Bergans

Bergans Juniors Favoritt er en behagelig bærestol for både barnet og den voksne. Læs mere om bærestolen til børn, Juniors Favoritt, nedenfor.

Bergans Juniors Favoritt har justerbar ryglængde.

Justerbar, polstret 4-punktsele til sikring af barnet.

Siddehøjden kan justeres i takt med, at barnet vokser.

Støtteben til bærestolen, når den står på jorden. Gør det let at få barnet ned i og ud af bærestolen.

Reflekser.

Aftageligt sol-/regnovertræk.

Stor lomme, som kan tages af og anvendes som dagtursæk.

Sækken er udstyret med lynlåslomme samt netlomme til vandflaske.

Den er nemmere at have med på farten.

Den indsatte sidestøtte sikrer, at barnet kan sove trygt.

Rygpartiet, skulderremmene og bærebæltet er belagt med et ventilerende og varmetransporterende net, som giver maksimal komfort.

 

Vægt: 3,5 kg

Højde: 165-190 cm

 

VIGTIGT!

Børn må ikke sidde i bærestolen, før de kan sidde ret op selv. Hvis barnet kan sidde ret op i ti minutter uden støtte, må det sidde i bærestolen i ti minutter. Kan det klare fire timer uden støtte, kan det sidde fire timer i bærestolen. Som en tommelfingerregel bør barnet dog ikke bæres i bærestol, før han/hun er ca. ni måneder gammel eller vejer omtrent syv kg. Tidspunktet er dog helt afhængig af, hvor udviklet barnets fysik er.

Stolens maksimale kapacitet er 17 kg. eller ca. fire år. Børn må aldrig sidde i bærestolen, hvis den ikke holdes af en voksen.

Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Børne Bærestole

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!