Juvass Insulated Lady Jacket - ID: A006072

BergansJuvass Insulated Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Juvass Insulated Lady Jacket fra Bergans

Juvass Insulated Jacket er en jakke, der er designet til aktiviteter i rigtig koldt vejr. Den giver hurtigt varmen meget godt og er en god beskyttelse mod kulden i de virkelige sprøde kolde dage. Primaloft® Sport foring sørge for at give dig pålidelig varme, selvom jakke skulle blive en smule fugtig. Vindtæt og vandafvisende yderstof og høj komprimeringsevne topper det hele. Specifikationer:
• Vindtæt og vandafvisende yderstof. Foret med godt isolerende Primaloft® Sport
• Fast hjelm kompatibel hætte
• 2-vejs vandafvisende lynlås
• Front lommer med sidemontering, brystlommer og indvendig lomme (som også fungerer som en komprimerings pose)
• Bøjede ærmer. Elastiske manchetter med velcro
• Elastisk linning
• Specielt designet til brug i alpine miljøer, men virker overalt, hvor det er rigtig koldt
• Materiale: Yderstof: 100% polyamid. For: Primaloft® Sport 100% polyester
• Vægt: 720 gram
• Foring Vægt: 160 gram/m2
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skijakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!