Kids Trekking - ID: 2300

BergansKids Trekking

Mere info

Mere om Kids Trekking fra Bergans

Bergans Kids Trekking er Bergans lækreste bærestol. På Bergans Kids Trekking er skulderremmene fuldt justérbare, så de kan tilpasses forskellige ryglængder. Samtlige bæreremme er syet i et sved- og varmetransporterende materiale. Bærestolen er udstyret med støttebøjle, der gør, at den kan stilles ned, når barnet skal ind og ud af den. Fremstillet af ripstop polyester.

Ryg- og siddehøjde kan justeres, i takt med at barnet bliver større. Justérbar 4-punktssele til at sikre barnet med. Betrukket med fleece for at give barnet størst mulig komfort.

 

VIGTIGT!

Børn må ikke sidde i bærestol, før de kan sidde ret op selv. Kan dit barn sidde ret op i ti minutter uden støtte, må det sidde i bærestolen i ti minutter. Kan det sidde i fire timer uden støtte, kan det sidde fire timer i bærestolen. Som en tommelfingerregel bør barnet dog ikke bæres i bærestol, før det er ca. ni måneder gammelt eller vejer omtrent syv kg. Tidspunktet er dog helt afhængig af, hvor udviklet barnets fysik er. Børn må aldrig sidde i bærestolen, hvis ikke den holdes af en voksen.

Egenskaber for Kids Trekking:
Vægt: 3700 g
Anbefalet maksimal belastning: 17 kg
Hoftebælte: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Stigbøjler: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Børne Bærestole

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!