Lavvo 10-12 Pers - ID: A008523

BergansLavvo 10-12 Pers

Mere info

Mere om Lavvo 10-12 Pers fra Bergans

I Lavvo 10-12 personer fra Bergans, er der masser af plads til at sove, socialisere og lave mad i. Loftshøjden er 336 cm og den sovearealet går op til 19,2 m². Teltet har god ventilation langs jorden og store lufthuller i toppen. Alle disse kan åbnes og lukkes indefra. Leveres med store storm flapper, justerbare løkker til fastgørelse af tøj snor. Hvis teltet anvendes i lidt stærkere vind anbefales ekstra pløkker til bardunerne.

Specifikationer:
Materiale ydre telt: Ripstop polyester
Vægt: 7,4 kg
Højde: 336cm
Sove overflade: 19,2 m²
Vandtæthed, udvendig: 3000 mm
Leveres med: pakketasker, pløkker, stang og barduner

Tilbehør:
Ground Cloth 6042
Mosquito Netting 6042
Egenskaber for Lavvo 10-12 Pers:
Beregnet til antal personer: 12
Total vægt: 7400 g
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 486 x 511 x 336
Antal indgange: 1
Antal teltstænger: 1 st
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Samertelte

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!