BergansLavvo 6-8 Pers

  Lavvo 6-8 Pers - ID: A008522

  Mere info

  Mere om Lavvo 6-8 Pers fra Bergans

  I Lavvo 6-8 personer telt fra Bergans, er der masser af plads til at sove, omgås og lave mad i. Loftshøjden er 280 cm og den sovearealen går op til 12,2 m². Teltet har god ventilation langs jorden og store lufthuller i toppen. Alle disse kan åbnes og lukkes indefra. Leveres med store storm flapper, justerbare løkker til fastgørelse af tøj linje. Hvis teltet anvendes i lidt stærkere vind anbefales ekstra pløkker til fastgørelse.
  Specifikationer:
  Materiale ydre telt: Ripstop polyester
  Vægt: 6 kg
  Højde: 280cm
  Soveareal: 12,2 m²
  Vandtæthed, udvendig: 3000 mm
  Leveres med: Pakkeposer, pløkker, stænger og barduner.  Tilbehør:
  Ground Cloth 6041
  Mosquito Netting 6041
  Egenskaber for Lavvo 6-8 Pers:
  Beregnet til antal personer: 8
  Total vægt: 5600 g
  Vandsøjletryk oversejl: 3000
  Ydermål LængdexBreddexhøjde 408 x 280
  Antal indgange: 1
  Antal teltstænger: 1 st
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Samertelte

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!