BergansLifjell Anorak

  Lifjell Anorak - ID: A005613

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Lifjell Anorak fra Bergans

  Lijfell Anorak fra Bergans er valget for dem der kan lide at opholde sig i bjergene hele året rundt. Den har en unik patenteret design, der udnytter fordelene ved både jakker og anorakker. Lavet af vindtæt og vandtæt 3-lags Bergans Element stof, der ånder godt. Alle sømme er tapede. De innovative fuld længde lynlåse i siden tillader dig at tage den af og på som en jakke, mens de dobbelte lynlåse giver dig ventilationen du behøver, når du er nødt til at arbejde hårdt. Den store forreste lomme tillader dig at have en stor mængde af ting inden for hurtig afstand, og den mindre brystlomme holder styr på de vigtigste ting. Bergans har fremstillet anorakker lang, og de er temmelig sikre på at du vil kunne lide denne her.
  Funktioner:
  • Teknisk anorak lavet af vindtæt og vandtæt 3-lags Bergans Element Active-åndbart stof
  • Fuld længde YKK lynlås, to-vejs, i siden af anorakken
  • YKK-lynlås i kraven midt foran
  • Stor udluftning, når du åbner de dobbelte lynlåse, ventilation under armene (med lynlås)
  • Alle sømme er tapede, så du kan nyde af høj ydeevne over en lang brugsperiode
  • Stor justerbar hætte med høj krave og generøs skærm
  • Stor vandret forlomme, lille brystlomme
  • forlænget rygstykke
  • Bøjede ærmer, velcro manchetter og en-hånds-justerede elastik i linningen
  • Materiale: 3-lags Bergans Element Aktiv (100% polyamid)
  • Vægt: 710 gram
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Trekkingjakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!