Lilletind 12 - ID: A075094

kampagne
BLACK WEEK

BergansLilletind 12

Mere info

Mere om Lilletind 12 fra Bergans

Lilletind 12 fra Bergans er en allround rygsæk til små eventyreres dagsture. Lilletind 12 er udstyret med brugervenlige spænder tilpasset børnehænder, reflekterende detaljer, toplåg og to store sidelommer af mesh.

Bæresystem
Opdateret og børnevenlig model med et bæresystem tilpasset børn. Åndbart bagpanel, sele og hoftebælte i airmesh.

Sack
Day rygsæk med et hovedrum, der lukkes med snøre og låg.

Lommer
2 store mesh siderum (til vandflaske) Topbetræk med lynlåslomme

Andre detaljer
Spænder, der er nemme at håndtere for børn. Kompressionsstropper i siderne. Fastgørelsesstropper til ski i siderne. Flere fastgørelsespunkter på forsiden Reflekterende detaljer på skulderstropper, forsiden af sækken og for enden af kompressionsstropperne. Produktet indeholder bluesign-godkendte® detaljer. Tåler maskinvask (30 °C)

Materiale: Polyester 600D


Egenskaber for Lilletind 12:
Køn: Børn
Rumfang: 12 L
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Topåbning: Fast toplåg
Integreret regnslag: Nej
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!