BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Lilletind Child Carrier - ID: 4602

kampagne

BergansLilletind Child Carrier

Mere info

Mere om Lilletind Child Carrier fra Bergans

Lilletind er en moderne bærestol fra Bergans. Den er lavet til at være let, komfortable (for både bærer og barn) og ser flot ud! Lilletind er den seneste i en serie af populære bærestole fra Bergans. Tilbyder en fantastisk komfort, men noget andet er svært at forvente fra en producent som Bergans.
 • Justerbar 5 - punkts sele til barnet
 • Sædet er vinklet og sædehøjden kan justeres til at passe et barn på den bedste måde
 • Støtte plade for at lette lastning/losning
 • Reflekser, aftagelig sol/regnslag og løkke til fastgøring af sut/legetøj
 • Netlomme på siden
 • Ryg, skulderstropper og det polstrede hoftebælte er foret med et meget elastisk stof
 • Aftagelig polstret hovedstøtte
 • Aftagelig lomme under sædet
 • Polstrede skulderstropper og anatomisk udformet hoftesele
 • Velegnet til dem, der er 155-195 cm lang

VIGTIGT!
Børn bør ikke sidde i bærestole før de kan sidde op af sig selv. Hvis dit barn klarer at sidde ti minutter uden støtte, kan barnet sidde i en bærestol i ti minutter. Hvis dit barn klarer at sidde fire timer uden støtte kan barnet gøre det i fire timer i bærestol. Generelt skal barnet ikke bæres i stolen, indtil det er omkring 9 måneder eller vejer omkring 7 kg, men tidspunktet er afhængigt af dit barns fysiske kapacitet. Stolens maksimale kapacitet er 17 kg eller ca. 4 år. Børn skal aldrig sidde i bærestolen, medmindre en voksen holder i stolen.
Egenskaber for Lilletind Child Carrier:
Vægt: 3100 g
Anbefalet maksimal belastning: 17 kg
Indstillelig ryglængde: Ja
Stigbøjler: Ja
Plads til oppakning: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Børne Bærestole

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!