Luster Jacket - ID: 6210

kampagne

BergansLuster Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Luster Jacket fra Bergans

Bergans Luster Jacket er en vandtæt skaljakke fra Bergans med aftagelig og justérbar hætte til kvinder. Læs mere om denne behagelige skaljakke nedenfor. Bergans Luster Jacket er en let og vandtæt skaljakke i behageligt Dermizax-stretchmateriale, som tillader stoffet at ånde. Aftagelig, justérbar hætte med tunnelåbning og skærm, som giver god vindbeskyttelse uden at gå på kompromis med sigtbarheden, selv under dårlige vejrforhold. Hætten har tre enhåndsjusteringer samt en, der er ekstra stor, hvilket gør det muligt at have en hjelm eller varm hat på inde under for maksimal komfort. Lynlås med flap i blød fleece, der beskytter hagen. Ekstra lange ventilationsåbninger med lynlås under armene, forbøjede ærmer samt elastisk løbegang i jakkens underkant. Svejsede sømme, som gør, at jakken forbliver vandtæt selv efter mange års brug. Velcrojustering på ærmerne samt forlænget rygparti for maksimal isolering og komfort. For- og ærmelommer med vandtætte lynlåse og meshstof, der sikrer optimal ventilation. Sikkerhedsreflekser på ærmer, forside og ryg. Materiale: 3-lags Dermizax.
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Toptursjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!