Luster Jacket - ID: A008104

BergansLuster Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Luster Jacket fra Bergans

Bergans Luster Jacket er en vandtæt skaljakke med aftagelig og justerbar hætte. Designet specielt til udendørs aktiviteter, men passer også ind i alpint skiløb, telemark skiløb og klassisk skiløb. Læs mere nedenfor om jakken. Bergans Luster Jacket er en let, vandtæt skaljakke i behageligt Dermizax - strækstof, som tillader stoffet at ånde. Aftagelig, justerbar hætte med tunnel åbning og skærm, der giver god vindbeskyttelse men giver stadig god synlighed selv under dårlige vejrforhold. Hætten har tre en-hånds justeringer og er ekstra stor, hvilket gør det muligt at bære en hjelm eller en varm hue under for maksimal komfort. Beskyttende flap under lynlås af blød fleece giver beskyttelse til hagen. Ekstra lange ventilationsåbninger med lynlås under armene, bøjede armbuer og elastisk snøre i jakkens underkant. Alle sømme er tapede, hvilket gør jakken vandtæt selv efter mange års brug. Velcrolukning på ærmerne og forlænget rygstykke for maksimal isolering og komfort. Front- og ærme lommer med vandtætte lynlåse og net for optimal ventilation Sikkerheds-reflekser på ærmerne , foran og bagpå. Materiale: 3 - Layer Dermizax .

Specifikationer:
Materiale: 100% polyamid
For-, bryst- og ærme lommer
Reflekterende detaljer
Justerbar hætte
Herremodel
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skaljakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!