Miendalstind Lady Jkt - ID: A030375

kampagne

BergansMiendalstind Lady Jkt

Størrelseguide Mere info

Mere om Miendalstind Lady Jkt fra Bergans

Miendalstind Lady Jacket er en let skaljakke fra Bergans i 2½-lag vandtæt, vindtæt Dermizax® materiale med 3D tilbage (vandsøjle: 20 m). 3D bagsiden gør tøjet blødere, mere fleksibel og bedre svedtransporterende evne. Funktioner som skrå ventilations lynlåse under armene giver dig mulighed for at justere temperaturen i henhold til aktivitetsniveau. Fast hætte tilpasset til klatrehjelm med integrerede justeringsmuligheder for optimal beskyttelse mod regn og vind. Smart placering af lommerne gør dem tilgængelige selv når du bruger en klatresele og / eller rygsæk.
Materiale: 2½-lag Dermizax®: 100% polyamid (nylon)
Egenskaber for Miendalstind Lady Jkt:
Membran: Dermizax
Vægt: 245 g
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Membranteknik: 2,5-lags
Antal lommer: 2 stk
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skaljakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!