Nibbi Ins Lady Jacket - ID: A012621

BergansNibbi Ins Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Nibbi Ins Lady Jacket fra Bergans

Vindtæt og vandafvisende jakke med quiltet Primaloft Isolering Sølv Eco, som giver høj varme i forhold til sin vægt, og holder dig varm, selv når det er vådt. Den integrerede kompression lomme gør det nemt at pakke jakken, så den ikke optager meget plads rygsæk. Nibbi Ins Jkt er egnet til anvendelse som overtøj eller som et ekstra lag under en skaljakke. Specifikationer:
• Vindtæt og vandafvisende stof. Polstret med varmeisolerende PrimaLoft® Sølv Eco Isolering. Lav vægt og minimal emballage volumen.
• Fast, tætsiddende hætte med høj krave.
• Front lommer. Den venstre forlomme fordobler som en kompression lomme.
• For-bøjede ærmer til større bevægelsesfrihed. Elastik manchetter. Elastisk Snørejustering forneden. Forlænget ryg.
• Specielt designet til ski touring og bjergbestigning. Også velegnet til freeride, vandreture, alpin, telemark og nordisk klassiker.
• Materiale: 100% polyamid (nylon)
• Isolering: PrimaLoft® Sølv Eco Isolering: 100% Polyester, 70% genanvendt
• Størrelse: Dame XS-XL
• Vægt: Dame str M: 420 g
• Vægt isolering: Kvinder: 100 g / m²
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Mellemlagsjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!