Oppdal Lady Jacket - ID: A012619

BergansOppdal Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Oppdal Lady Jacket fra Bergans

Oppdal Lady Jacket fra Norske Bergans er en 2-lags dame skijakke, som er lavet til at passe optimalt ved aktiviteter af medium til høj grad af anstrengelse, og derefter selv under barske vejrforhold. Jakken er vind- og vandtæt, mens den har 4-vejs stretch takket være brugen af det avancerede Bergans Element Active stof. Fri bevægelighed og vejr beskyttelse i en lækker indpakning! Speciifikationer:
• 2-lags Bergans Element® Active stof med 4-vejs stretch
• Vandtæt og vindtæt med god åndbarhed og net foring
• Stor, fast, justerbar hætte der er hjelm kompatibel
• Høj krave og visir på hætten
• Ventilationsåbninger under ærmerne, med lynlås
• 2-vejs lynlås med stormslå
• Forlommer, brystlommer og ærmelomme
• Aftagelig sne nederdel, forlænget i ryggen
• Materiale: 2-lags Bergans Element® Active: 83% polyester / 17% elastan
• Vægt: 915 gram (størrelse S)
Anvendelsesområder:
Specielt designet til alpint og telemark skiløb, men også velegnet til langrend og andre udendørs aktiviteter af mere højintensive slags.
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Toptursjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!