Oppdal Lady Pant - ID: A012622

BergansOppdal Lady Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Oppdal Lady Pant fra Bergans

Oppdal Lady Pant fra Norske Bergans er en blød og komfortabel 2-lags ski buks til damer. Bukserne passer godt for aktiviteter i et medium til højt aktivitetsniveau i barske vejrforhold. Konstrueret af Bergans Element Active 4-vejs stretch, hvilket betyder at de er vand- og vindtætte, mens de er virkelig bløde og giver dig fuld bevægelsesfrihed. Specifikationer:
• 2-lags Bergans Element® Active-yderstof med 4-vejs stretch
• Vandtæt og vindtæt med god åndbarhed. Foret med mesh
• Faste indvendige gamacher med friktionsfremmende silikone print, kroge til fastgørelse i skosnøre og mulighed for at fastgøre fodremmene
• Ventilationshuller med lynlås på ydersiden af lårene
• Forlommer og baglomme
• Aftagelige justerbare strømpeholdere, høj i svangen, velcro justering i talje og bæltestropper
• Afrundet knæsektioner, lynlås manchetter og forstærket bukseben indvendigt
• Velcro ankler og reflekterende detaljer for høj synlighed
• Egnet til alpint skiløb og telemark
• Materiale: 2-lags Bergans Element® Active: 83% Polyester / 17% Elastane (Spandex). Foring: 100% Polyester
• Vægt: 765 g (størrelse M)
Egenskaber for Oppdal Lady Pant:
Lynlås: Nej
Varmforet: Ja
Vandtætte: Ja
Indbygget Recco: Nej
Seler: Ja
Snelås i bukseben: Ja
Gylp: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skibukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!