Osatind Lady Pant - ID: A012330

BergansOsatind Lady Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Osatind Lady Pant fra Bergans

Letvægts bukser til damer i et meget fleksibel softshelltyg med høj åndbarhed og ventilation, specielt udviklet til touring. Osatind er en del af Bergans Slingsby serie bestående af ski- og bjergbestigning produkter, hvor overlegen funktionalitet, lav vægt og holdbarhed er i perfekt balance. Specifikationer:
• Vind og vandafvisende 4-vejs stretch, der er hurtig tørring og yderst åndbar.
• Aftagelige indvendige gamacher med stretch mesh for øget bevægelsesfrihed. Velcro justering for forskellige støvlestørrelser.
• Lynlåse med mesh foring på ydersiden af lårene.
• Front netlommer for optimal åndbarhed og ventilation.
• Løkker. Aftagelige, justerbare seler. Bukser beskåret på forsiden til en bedre pasform med skistøvler. Højere talje på bagsiden. Velcro i taljen. Forstærkede sektioner ved bunden af benet. Reflekterende detaljer.
• Specielt designet til ski touring og bjergbestigning. Også velegnet til freeride, vandreture, alpint og telemark.
• Materiale: 95% Polyester, 74% polyester / 5% elastan (spandex)
• Vægt: Herre størrelse M: 700 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skibukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!