Osen Down/Wool Jacket - ID: A035740

kampagne

BergansOsen Down/Wool Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Osen Down/Wool Jacket fra Bergans

Den perfekte blanding af let dun og førsteklasses uld i Osen holder dig varm og komfortabel uanset din aktivitet. Kombinationen af naturlige og klassiske materialer giver fremragende varme. Jakken består af to dele med varme områder, hvor hurtig opvarmning er vigtig og uld i de mest udsatte dele. En unik jakke i en let og vindtæt design med hætte og praktiske lommer.  Vand og vind afvisende Pertex Quantum stof. Tecnowool vindtæt stof.
• Fast hætte.
• Forlommer og brystlomme.
• Elastik manchetter. Elastisk Snørejustering forneden.Material 1: Pertex Microlight®: 100% Polyamid (Nylon) Material 2: Tecnowool ®: 70% Ull (55% återvunnen)/25% Polyamid/5% Andra fibrer
Dun: 90/10. 
Egenskaber for Osen Down/Wool Jacket:
Fill Power: 700 CUIN
Vandtæt: Nej
Membran: Nej
Vægt: 600 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Vindtæthed: Ja
Polstring: Dun
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skijakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

900.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!