BergansOsen Down/Wool Lady Jacket

  Osen Down/Wool Lady Jacket - ID: A012628

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Osen Down/Wool Lady Jacket fra Bergans

  Den perfekte blanding af let dun og førsteklasses uld i Osen holder dig varm og komfortabel uanset din aktivitet. Kombinationen af naturlige og klassiske materialer giver fremragende varme. Jakken består af to dele med varme områder, hvor hurtig opvarmning er vigtig og uld i de mest udsatte dele. En unik jakke i en let og vindtæt design med hætte og praktiske lommer. Specifikationer
  • Vand og vind afvisende Pertex Quantum stof. Tecnowool vindtæt stof.
  • Fast hætte.
  • Forlommer og brystlomme.
  • Elastik manchetter. Elastisk Snørejustering forneden. Forlænget ryg.
  • Stof 1: PERTEX® Quantum: 100% polyamid (nylon)
  • Stof 2: Tecnowool®: 57% Uld / 35% polyester / 8% polyurethan
  • For: 100% polyamid (nylon). Dun: 90:10.
  • Belastning: 700 Cuin.
  • Størrelser: Dame XS-XK
  • Vægt: Damestørrelse L: 665 g
  • Fyldvægt: Mænd størrelse L: 52 g
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Dunjakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!