Pasvik Light Pant - ID: A005635

BergansPasvik Light Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Pasvik Light Pant fra Bergans

Bergans bukser Pasvik Light Pant er et par herrebukser, der giver dig mulighed for at snige lydløst gennem skoven under jagten. Den børstede udvendige side reducerer effektivt lyd, mens det elastiske Dermizax NX stof giver dig fuld bevægelsesfrihed. Selvfølgelig er bukserne vindtæt og vandtæt, og ånder meget godt. Specifikationer:
• Letvægts, tekniske bukser i 3-lags Dermizax NX 4-vejs stretch
• Vind og vandtæt med god åndbarhed
• Meget fleksibel og støjsvage
• Forlommer, lårlomme og en lille lomme til telefon / gps
• Ventilation lynlås på inderlår
• Bæltestropper og interne befæstelsespunkter til seler
• Bøjede knæ, forstærkninger og indstillingsmuligheder forneden
• Materiale: 3-lags Dermizax NX Ydre: 100% polyester Indvendig: 100% polyamid
• Vægt: 755 gram
Egenskaber for Pasvik Light Pant:
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst i buksebenet: Nej
Vindtætte: Ja
For: Uforede
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vandrebukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!