BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Perikum Jacket - ID: A005621

kampagne

BergansPerikum Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Perikum Jacket fra Bergans

Perikum Jacket fra Bergans er en hyggelig, varm og komfortabel jakke lavet af Technowool. Den vil holde dig i godt humør i midten af ørkenen, lege vel som i mere urbane omgivelser. Perfekt som et varmende mellemlager under kolde udflugter, eller som en skøn yder jakke. Perikum Jacket udnytter uldens gode egenskaber, mens den udnytter syntetiske fibre for at tilføje funktionalitet og holdbarhed. Kort sagt, vil du elske den!

Specifikationer:
 • Teknisk uld jakke med forlænget ryg sektion
 • For lommer
 • YKK lynlåse med micro fleece for at beskytte hagen
 • Elastik manchetter
 • Materiale: Technowool (50% polyester, 33% uld, 17% polyamid)
 • Vægt: 665 gram
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Mellemlagstrøjer

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!