PowerFrame 130L - ID: 3810

kampagne

BergansPowerFrame 130L

Mere info

Mere om PowerFrame 130L fra Bergans

Bergans PowerFrame 130L er pakken for ekstra store belastninger. Denne nye og forbedrede PowerFrame har en større taske med bredere top-åbning. Ekspanderbar, aftageligt betræk med lommer i låg, og uden for. Håndtag på bagsiden og forsiden af den smidig håndtering af pakken. Inde du har en skillevæg og udstyr i bunden er nemt tilgængelige via en ekstra stor, halvmåneformede lynlåsåbning. På ydersiden har du ski beslag, sidelommer der kan udvides, og omdannes til en lille taske til dages tur og masser af fastgørelsespunkter for- og i toppen. Aftagelig sæk så rammen med sit bæresystem kan anvendes til at transportere kasser, etc.
 • Låget kan erstattes med Escape II dagstur pack
 • Højde: 175-195 cm
 • Lavet af holdbart polyester
Egenskaber for PowerFrame 130L:
Rumfang: 130 L
Vægt: 5300 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 37 x 38 x 138 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Topåbning: Aftageligt toplåg
Front åbning: Ja
Grenrem: Nej
Stolfunktion: Nej
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!